Biciklističke Ture

Biciklom doživjeti i osjetiti ljepotu, jednog od najljepših i najslikovitijih krajeva Hrvatske, doline Neretve je nešto što ćete ponijeti kao predivnu uspomenu. Delta Neretve je dolina na jugu hrvatske obale Jadranskog mora koju na svome ušću formira rijeka Neretva. U neretvanskom području uz plodne plantaže još uvijek su očuvana močvarna područja koja su ujedno i jedna od posljednjih takvih područja na cijelom Mediteranu.
Metković je smješten u srcu doline Neretve i samim time centar kulturnih i sportskih manifestacija. Najpoznatija sportska manifestacija je Maraton lađa, amatersko sportsko natjecanje u utrci starih plovila-lađa, od Metkovića do Ploča duljine 22500 m. Pratiti te hrabre i snažne momke na njihovom putu do cilja poseban je doživljaj za bicikliste, koji iz prve ruke mogu vidjeti i osjetiti borbu koja se vodi na rijeci Neretvi.
​Posebno zanimljiva dionica je obilazak Baćinskih jezera netaknutog bisera prirode. Na sedam jezera istinski možete napuniti baterije i odmoriti dušu, aktivan odmor na dva kotača je pravi izbor za to. Zanimljiva je blizina svetišta Međugorja ( BiH ) koje nudi okrjepu za dušu i tijelo.