Početna Stranica

O Nama

Narona Bike je obiteljski obrt za iznajmljivanje bicikla, transfer putnika te pratnju na bike turama u vlasništvu obitelji Talajić. Mama Maja i sin Marin voze rekreativne ture, dok tata Dado i sin Marko voze utrke po cjeloj Hrvatskoj i susjednim zemljama. Biciklizam je naš način života i u našoj obitelji sve se vrti oko dva kotača. Naše iskustvo je recept za vašu nezaboravnu „Avanturu na 2 kotača“. Ako želite biciklom osjetiti i doživjeti ljepote najljepših i najslikovitijih krajeva juga Hrvatske i cijele Dalmacije javite nam se, jer Narona Bike će vam sve to omogućiti. Bilo da želite aktivan odmor ili doživjeti čistu netaknutu prirodu na pravom ste mjestu. Raspolažemo s kvalitetnim biciklima za iznajmljivanje u svrhu rekreacije amatera, ali i za ozbiljne bicikliste. 

Kako bi usluga bila dostupna na širem području Dalmacije na  raspolaganju je putnički kombi za transfer putnika, kao i prijevoz biciklista i biciklističke opreme.  Nudimo za svakog po nešto zavisno od želja i potreba. Za rekreativce upoznavanje doline Neretve i njezine netaknute prirode i vožnja manje zahtjevnim dionicama. Za ozbiljnije bicikliste tu su brdske označene staze i uska suradnja s Biciklističkim klubom Metković koja nam otvara veće mogućnosti. U našoj ponudi vi ste glavna karika, ovisno o vašim željama i potrebama mi kreiramo rute. Kada jednom počnete voziti bicikl cijeli svijet vam se otvara. Vjerujte nam, kada jednom iskusite tu slobodu, postat ćete ovisni…
A ako vam bicikl nije u prvom planu ponudit ćemo vam transfer do destinacije koju želite.  Narona Bike nudi usluge prijevoza putnika prema svim zračnim i trajektnim lukama i drugim destinacijama u Hrvatskoj, zemljama regije i EU. 

Naša Ponuda

Najam i Servis Bicikla

Transfer Putnika i Bicikla

Biciklističke ture

Cjenik

Najam MTB/Trekking bicikla do 3 sata – 50 kn
Najam MTB/Trekking bicikla od 3 do 6 sati – 80 kn
Najam MTB/Trekking bicikla 1 dan – 120 kn
Najam MTB/Trekking bicikla vikend petak nedjelja – 250 kn

Najam cestovnih bicikla do 3 sata – 80 kn
Najam cestovnih bicikla od 3 do 6 sati –120 kn
Najam cestovnih bicikla 1 dan – 160 kn
Najam cestovnih bicikla vikend petak nedjelja – 350 kn

Dostava (5+) bicikla do 30 km – 0 kn
Dostava (5-) bicikla do 30 km – 100 kn
Dostava bicikla 50-100 km – 100 kn

​Transfer do 4 osobe – 1km = 6 kn 
Transfer 5 i više osoba – 1km = 8 kn
Transfer putnika + autoprikolica – 1km = 12 kn

Popust za sportske klubove i višekilometarske ture.

​Mogućnost plaćanja karticama.